Буковель готель Шале КрепДеШин (Сhalet CrepDeChin Hotel)

Буковель готель Шале КрепДеШин (Сhalet CrepDeChin Hotel)

Така собі голландська млинна або ж затишний куток Франції зовсім поруч - на відпочинку в Карпатах.
Новий в Буковелі готель з дуже охайними номерами після ремонту – Шале КрепДеШин.
Маленький-миленький, як то кажуть! Це саме йде мова про найстильніший готель серед всіх, які представлені в Буковелі готелі. Цей міні-шедевр сповна виправдовує очікування від відпочинку в Карпатах. Для справжніх романтиків або для тих, хто хоче втекти від рутини, метушні.
Серед багатьох особливостей можна виділити одну, найважливішу, для тих, хто їде на відпочинок в Буковелі, щоб досхочу накататись – це те, що він знаходиться наче посеред гірськолижних трас. Виходиш з номеру і ти на улюблених трасах. Тим паче, що поруч каси.
Як в казці – на ліво підеш, в ліс попадеш, на право – до красивих озер добредеш.
Рідко зустрінеш в Буковелі готелі, які знаходяться далеко від центральної частини, де б ввечері було так тихо та спокійно. Де ж як не серед підйомників можна поспостерігати як обробляють схили для комфортного катання наступного дня вашого відпочинку в Буковелі.
Готель Шале КрепДеШин оформлений зі смаком у дачному стилі. Увійшовши в номер – ви одразу ж це відчуєте. Від дизайну стін до найдрібніших деталей, що дозволить забути про буденність та відчути себе у зовсім іншій атмосфері.
Відчуття близькості з природою на відпочинку в Карпатах принесуть панорамні скляні вікна та двері в номері з виходом на терасу.
Відчуття повного релаксу принесе відпочинок саме на терасі, на якій ви зможете насолоджуватись ароматною кавою, легким сніданком, запахом найсмачніших млинців, свіжістю природи, водночас, засмагаючи на зручних шезлонгах дачного типу.
Якщо ви обираєте вже відпочинок в Буковелі, то хочеться і відповідний мати якісний сервіс. В Готелі Шале КрепДеШин професійне ставлення до роботи вбачається у всьому.
Про це свідчить навіть така річ як опалення, яким гості можуть користуватись на відпочинку в Карпатах навіть літом. Персонал подбав про відпочиваючих, щоб від гірської вологості добре просушувалась одежа. Дуже зручно і комфортно! Не кажучи вже про наявність швидкісного Інтернету, яким далеко не всі в Буковелі готелі можуть похвалитись.
Годують в Шале КрепДеШин багато, здорово та смачно!
А ще - діє система лояльності AllaCarte.
В пошуках найсмачнішого глінтвейну? Вам - на відпочинок в Карпати, в Шале КрепДеШин.
Яскраві враження, вибух емоцій, після чого – затишок, в єдиному у своєму роді, в Буковелі готелі.

Популярні публікації